Easiest Way to Make Perfect Thai rice stick soup (ขนมจีนน้ำยา)
Thai rice stick soup (ขนมจีนน้ำยา). This is a list of Thai khanom, comprising snacks and desserts that are a part of Thai cuisine. Some of these dishes are also a part of other cuisines. Mi Noise Cancelling Earphones. พระราชสำนัก. นโยบายคุกกี้ท่านยอมรับให้เว็บไซต์นี้จัดเก็บคุกกี้เพื่อมอบประสบการณ์การการใช้งานเว็บ. ไซต์ของท่านให้ดียิ่งขึ้น รวมถึงทำให้เราสามารถมอบข้อเสนอกิจกรรมส่งเสริมการขาย บริ. การ และกิจกรรมทางสังคมต่างๆ (social activity) ที่เหมาะสมกับท่าน ท่านสามารถศึกษาเพิ่มเติมเกี่ยวกับก. สายตะวันออกเฉียงเหนือ. ประวัติความเป็นมา. เสนอซื้อเสนอขาย. ประเภทตราสารทั้งหมด. ประเภทตราสารทั้งหมด.
Apple Store กลับมาเปิดทำการแล้ว เพื่อความปลอดภัยของทุกคน เราได้ดำเนินมาตรการจำกัดจำนว. นคนในร้านและขอความร่วมมือจากลูกค้าทุกคน ให้สวมหน้ากากเสมอขณะอยู่ในร้าน หรือคุณ. แนวทางของ Apple ในการกลับมาเปิด ร้านของเรา. COURSES Thai MOOC. พนักงานขายประจำสาขา เซ็นทรัลพิษณุโลก. ขายดีประจำสัปดาห์. You can have Thai rice stick soup (ขนมจีนน้ำยา) using 11 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Thai rice stick soup (ขนมจีนน้ำยา)
- It's 2 lbs of chicken feet, toenails trimmed off.
- You need 4 of bone in chicken thighs.
- It's of Water to cover meat.
- Prepare 8 of krachai/finger root (~1 cup).
- It's to taste of Dried chili.
- You need 2 tbs of red curry paste.
- Prepare 1 can of coconut milk.
- It's of Kaffir leaves (~3-4 large ones or 6-7 small ones).
- It's 2 tbs of pa-daek (fermented fish paste).
- It's 3 of whole green onions cut into 2 in. pieces.
- Prepare to taste of Fish sauce.
Thai rice stick soup (ขนมจีนน้ำยา) instructions
- Cover the chicken feet and thighs with enough water to cover them..
- Boil chicken thighs and chicken feet until the chicken feet for 15 minutes. Skim off any scum that accumulates as it boils..
- Mash the krachai with the chilli..
- Brown the coconut solids and red curry paste in a separate pot on med-high heat for ~3 minutes. Add the coconut liquid once it begins sizzling. Set aside..
- Take out the thighs and strip off the meat. Keep the chicken feet cooking at medium heat..
- Add 3/4 of the thigh meat to the krachai and mash. Add this to the cooking chicken feet and stir. Turn to med-high heat..
- Add the rest of the thigh meat and bones (+ optional chicken blood) to the pot. Rip up the kaffir leaves and add to the pot. Stir..
- Add the coconut milk-red curry paste mixture to the chicken pot. Stir. Add the pa-daek and green onion. Add fish sauce to taste..
- Eat over rice noodles..